Overspaarne – Haarlem

Op het dak van woonzorglocatie Overspaarne van ouderenzorgorganisatie Kennemerhart zijn 442 zonnepanelen geplaatst. De zonnepanelen zorgen voor een vermindering van de CO2 uitstoot, zoals afgesproken in de Green Deal.

Lees meer

Nova College – Hoofddorp

Nova College wil een wezenlijke bijdrage leveren aan een blijvende kwaliteit van (samen) leven in de snel veranderende maatschappij en heeft twee grote daken van de campus in Hoofddorp van zonnepanelen voorzien.

Lees meer

Nova Collega (gebouw Care) – Haarlem

Het dak van gebouw Care op Nova College-campus in Haarlem is van 274 zonnepanelen voorzien waarmee een groot deel van de benodigde energie op een duurzame manier wordt opgewekt.

Lees meer

Spaarnelanden – Haarlem

Spaarnelanden wil op termijn het eigen energieverbruik – zowel voor de panden als wel de vloot met elektrische voertuigen – zoveel mogelijk zelf opwekken. Het nieuwe zonnestroomdak draagt hieraan bij.

Lees meer

Rudolf Steinerschool

De Rudolf Steiner School stelt graag haar bestaande dak en het dak van de nieuwbouw beschikbaar aan de lokale energiecoöperatie Spaarnezaam voor het opwekken van zonne-energie.

Lees meer

Rudolf Steiner College

Het Rudolf Steiner College stelt graag haar bestaande dak en het dak van de nieuwbouw beschikbaar aan de lokale energiecoöperatie Spaarnezaam voor het opwekken van zonne-energie.

Lees meer

Omnisportvereniging Onze Gezellen

Coöperatie Kennemer Kracht heeft in september 2019 op het dak van Omnivereniging R.K.S.V. Onze Gezellen in Haarlem een groot collectief zonnestroomdak gerealiseerd.

Lees meer

KDC Rozemarijn

Op het dak van KDC Rozemarijn in Haarlem heeft Coöperatie Kennemer Kracht samen met Het Spaarnecollectief een collectief zonnestroomdak gerealiseerd.

Lees meer

Het Hoofdkantoor

Sinds eind 2017 heeft energiecoöperatie Haarlem Noorderlicht op het dak van het Hoofdkantoor in de Waarderpolder een groot collectief zonnestroomdak.

Lees meer