Overspaarne – Haarlem

Op het dak van woonzorglocatie Overspaarne van ouderenzorgorganisatie Kennemerhart zijn 442 zonnepanelen geplaatst. De zonnepanelen zorgen voor een vermindering van de CO2 uitstoot, zoals afgesproken in de Green Deal.

Lees verder

Nova College – Hoofddorp

Nova College wil een wezenlijke bijdrage leveren aan een blijvende kwaliteit van (samen) leven in de snel veranderende maatschappij en heeft twee grote daken van de campus in Hoofddorp van zonnepanelen voorzien.

Lees verder

Nova Collega (gebouw Care) – Haarlem

Het dak van gebouw Care op Nova College-campus in Haarlem is van 274 zonnepanelen voorzien waarmee een groot deel van de benodigde energie op een duurzame manier wordt opgewekt.

Lees verder

Gebouw Randzicht / Multifolia – Velserbroek

Met de plaatsing van bijna 100 zonnepanelen op gebouw Randzicht aan de Zadelmakerstraat in Velserbroek wordt een substantiële stap genomen richting een energieneutrale bedrijfsruimte.

Lees verder

Spaarnelanden – Haarlem

Spaarnelanden wil op termijn het eigen energieverbruik – zowel voor de panden als wel de vloot met elektrische voertuigen – zoveel mogelijk zelf opwekken. Het nieuwe zonnestroomdak draagt hieraan bij.

Lees verder

VvE Hoogtij en VvE Laagtij – IJmuiden

De Vereniging van Eigenaren van de appartementen in de twee gebouwen Hoogtij en Laagtij aan het Pruimenboomplein in IJmuiden hebben overeenstemming bereikt met energiecoöperatie voor in totaal circa 280 zonnepanelen.

Lees verder

Rudolf Steinerschool

De Rudolf Steiner School stelt graag haar bestaande dak en het dak van de nieuwbouw beschikbaar aan de lokale energiecoöperatie Spaarnezaam voor het opwekken van zonne-energie.

Lees verder

Rudolf Steiner College

Het Rudolf Steiner College stelt graag haar bestaande dak en het dak van de nieuwbouw beschikbaar aan de lokale energiecoöperatie Spaarnezaam voor het opwekken van zonne-energie.

Lees verder

VvE Transvaalstraat

Vereniging van Eigenaren (VvE) Transvaalstraat stelt haar daken ter beschikking aan Haarlem Noorderlicht voor het opwekken van zonnestroom samen met hun buurtgenoten.

Lees verder

Teva Nederland

Haarlem Noorderlicht bouwt op het dak van het internationale bedrijf Teva Nederland in Haarlem een collectief zonnestroomdak voor circa 60 huishoudens in de buurt.

Lees verder

Meer weten over de mogelijkheden van energie opwekken op uw grote dak?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Bel of kom langs

Maak een persoonlijke afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

Kennemer Energie
Gonnetstraat 26
2011 KA  Haarlem
023 844 57 27
06 17 144 908

info@kennemerenergie.nl 

Mail ons

Mail ons op via het onderstaande formulier en we bellen u zo snel mogelijk.