Gerealiseerde zonnestroomdaken

Alles
  • Alles
  • Collectieve zonnestroomdaken
  • Commercieel vastgoed
  • Maatschappelijk vastgoed
  • Scholen
  • Sportclubs
  • VvE's
VvE Duinkraal

VvE de Duinkraal – Bentveld

VvE de Duinkraal in Bentveld wil de komende jaren verder verduurzamen. Onderdeel hiervan is het verlagen van de kosten voor de collectieve voorzieningen van de VvE, waaronder liften. Kennemer Energie realiseerde een zonnestroominstallatie met 98 panelen.

OverspaarneHeader

Overspaarne – Haarlem

Op het dak van woonzorglocatie Overspaarne van ouderenzorgorganisatie Kennemerhart zijn 442 zonnepanelen geplaatst. De zonnepanelen zorgen voor een vermindering van de CO2 uitstoot, zoals afgesproken in de Green Deal.

default

Nova College – Hoofddorp

Nova College wil een wezenlijke bijdrage leveren aan een blijvende kwaliteit van (samen) leven in de snel veranderende maatschappij en heeft twee grote daken van de campus in Hoofddorp van zonnepanelen voorzien.

Nova College Haarlem 01

Nova Collega (gebouw Care) – Haarlem

Het dak van gebouw Care op Nova College-campus in Haarlem is van 274 zonnepanelen voorzien waarmee een groot deel van de benodigde energie op een duurzame manier wordt opgewekt.

Randzicht/Multifolia

Gebouw Randzicht / Multifolia – Velserbroek

Met de plaatsing van bijna 100 zonnepanelen op gebouw Randzicht aan de Zadelmakerstraat in Velserbroek wordt een substantiële stap genomen richting een energieneutrale bedrijfsruimte.

Spaarnelanden01

Spaarnelanden – Haarlem

Spaarnelanden wil op termijn het eigen energieverbruik – zowel voor de panden als wel de vloot met elektrische voertuigen – zoveel mogelijk zelf opwekken. Het nieuwe zonnestroomdak draagt hieraan bij.

Header-Rudolf-Steiner-School

Rudolf Steinerschool

De Rudolf Steiner School stelt graag haar bestaande dak en het dak van de nieuwbouw beschikbaar aan de lokale energiecoöperatie Spaarnezaam voor het opwekken van zonne-energie.

HeaderRudolfSteinerZonderTekst

Rudolf Steiner College

Het Rudolf Steiner College stelt graag haar bestaande dak en het dak van de nieuwbouw beschikbaar aan de lokale energiecoöperatie Spaarnezaam voor het opwekken van zonne-energie.

VvETransvaal

VvE Transvaalstraat

Vereniging van Eigenaren (VvE) Transvaalstraat stelt haar daken ter beschikking aan Haarlem Noorderlicht voor het opwekken van zonnestroom samen met hun buurtgenoten.

Teva Nederland

Teva Nederland

Haarlem Noorderlicht bouwt op het dak van het internationale bedrijf Teva Nederland in Haarlem een collectief zonnestroomdak voor circa 60 huishoudens in de buurt.

huistenbilt

VvE Residentie Huis Ten Bilt

VvE Residentie Huis ten Bilt in Santpoort Noord stelt haar dak beschikbaar aan eigen bewoners en buurtbewoners voor een collectief zonnestroomdak.

HilariusWide

HILCO – Hilarius Haarlem

Het inmiddels 105 jaar oude Hilarius kan met de zonnestroominstallatie volledig het eigen stroomgebruik afdekken en heeft zo de energiekosten verlaagd en het vastgoed verduurzaamd.

MendelcollegeHeader

Mendelcollege

Kennemer Energie heeft voor en in samenwerking met Kennemer Kracht op het dak van het Mendelcollege in Haarlem een collectief zonnestroomdak gerealiseerd voor circa 130 huishoudens in de direct omgeving.

Reinaldahuis03

Zorggroep Reinalda / VvE Reinaldahuis

Zorggroep Reinalda is met de ingebruikname van 383 zonnepanelen op het Reinaldahuis weer een flinke stap verder in haar duurzaamheidsambitie.

Stormvogels

Autobedrijf Stormvogels – Energiek Velsen

Coöperatie Kennemer Kracht bouwt samen met Energiek Velsen op het dak van Autobedrijf Stormvogels in IJmuiden een collectief zonnestroomdak voor circa 20 huishoudens in de buurt.

Onze Gezellen zonnestroomdak

Omnisportvereniging Onze Gezellen

Coöperatie Kennemer Kracht heeft in september 2019 op het dak van Omnivereniging R.K.S.V. Onze Gezellen in Haarlem een groot collectief zonnestroomdak gerealiseerd.

kdcrozemarijnheader

KDC Rozemarijn

Op het dak van KDC Rozemarijn in Haarlem heeft Coöperatie Kennemer Kracht samen met Het Spaarnecollectief een collectief zonnestroomdak gerealiseerd.

header-dak-nova-college

Nova College (bestaande bouw) – Haarlem

In augustus 2018 is op het dak van het Nova College lokatie Haarlem een collectief zonnestroomdak voor circa 100 huishoudens gerealiseerd door Coöperatie Kennemer Kracht.

Hoofdkantoor01

Het Hoofdkantoor

Sinds eind 2017 heeft energiecoöperatie Haarlem Noorderlicht op het dak van het Hoofdkantoor in de Waarderpolder een groot collectief zonnestroomdak.

Zijlpoort

De Zijlpoort – Spaarnezaam

Op het dak van het gemeentelijke pand Zijlpoort is in opdracht van Coöperatie Spaarnezaam een collectief zonnedak gerealiseerd voor ruim 30 huishoudens in het centrum van Haarlem.

FabloTennishal-groot

Fablo Tennishal – DE Ramplaan

Op het dak van de Fablohal in het Westelijk Tuinbouwgebied in Haarlem heeft Coöperatie Duurzame Energie Ramplaan in 2015 een energiecentrale met zo’n 1.350 panelen gerealiseerd.

Seinwezen_1900

Seinwezen – Haarlem

Het eerste collectieve zonnestroomdak van Noord-Holland. Met de 110 panelen op het dak van het Seinwezen worden 24 huishoudens in het Garenkokerskwartier voorzien van energie.

Ook een eigen zonnestroomdak?

Heeft jouw VvE, bedrijf, school of sportclub ook een groot dak? Of is er een groot onbenut dak in de buurt waar je samen met anderen duurzame energie wilt opwekken? Kennemer Energie kan je helpen.