Zonnepanelen op het dak van mijn VvE

Kennemer Energie helpt VvE’s bij het verlagen van de energierekening en zorgt ervoor dat VvE-leden en eventueel omwonenden zelf hun groene stroom kunnen opwekken.

 

Lagere energiekosten en een toekomstbestendige VvE

Zonne-energie opwekken op het dak van uw VvE is een zeer interessante investering die zichzelf terugverdient. Zeker als u niet alleen voor eigen gebruik maar ook voor uw omgeving duurzame energie opwekt.

Daarnaast dragen zonnepanelen bij aan de verduurzaming van uw vastgoed door de energieprestatiecoëfficiënt (EPC) te verbeteren.


Onafhankelijk advies

Kennemer Energie is geen wederverkoper van zonnepanelen maar een onafhankelijke stichting.

Samen met VvE’s, gemeentes, ondernemers en initiatieven bedenken we innovatieve oplossingen om het beschikbare dakoppervlak voor zonnepanelen zo optimaal mogelijk te benutten. 

 

Kennemer Energie maakt inzichtelijk welke oplossing het beste bij een specifiek gebouw past en zorgt ervoor dat de zonnestroominstallatie klaar voor gebruik wordt opgeleverd. Professioneel en onafhankelijk.

Business case op maat

De wensen van de VvE staan voorop. We ontwikkelen voor ieder project een business case op maat.

Op die manier kijken we hoe het hoogst haalbare rendement voor alle betrokkenen kan worden gerealiseerd en zorgen we voor maximale impact.

 

 


Financiering, crowdfunding en subsidies

Voor de realisatie van een zonnestroominstallatie op een VvE zijn diverse investeringsregelingen en subsidies, zoals SCE, SDE+, EIA, MIA of VAMIL. Kennemer Energie onderzoekt welke het meest interessant is en regelt de aanvraag.

Daarnaast kan Kennemer Energie zorgen dat een zonnestroominstallatie wordt gefinancierd, bijvoorbeeld middels een lening, leaseconstructie of crowdfunding.

Ook is het mogelijk om (een deel van) het dak van de VvE ter beschikking te stellen aan een energiecoöperatie in ruil voor een aantrekkelijke vergoeding en de optie om de installatie al vanaf 5 jaar in zijn geheel over te nemen.

De Beslisboom Zonnestroomdaken helpt bij maken van de juiste keuze.

Bekijk Beslisboom
Meer weten over de mogelijkheden van energie opwekken op het dak van uw VvE?
Neem vrijblijvend contact met ons op.Bel of kom langs

Maak een persoonlijke afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

 

Kennemer Energie
Gonnetstraat 26
2011 KA  Haarlem
023 844 57 27
06 17 144 908

info@kennemerenergie.nl 

Mail ons

Mail ons via het onderstaande formulier en we bellen u zo snel mogelijk.

 

    © Copyright 2021 Kennemer Energie