Dinsdag 14 februari 2023: Evenement HIER opgewekt 2023

logo evenement HIER Opgewekt 2019

Op dinsdag 14 februari 2023 vindt de 11e editie van het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement voor en over lokale duurzame energie-initiatieven in Nederland. Locatie: theater de Flint in Amersfoort. 

Liefde voor lokaal

Het thema van Evenement HIER opgewekt 2023 is dit jaar ‘Liefde voor lokaal’. Want de kracht van lokaal heeft de potentie en de pit om de dingen positief te veranderen. Op die manier hebben we minder last van hoge energieprijzen, zijn we minder afhankelijk van Russisch gas en zorgen we samen voor een betere leefomgeving.

Voor wie?

Evenement HIER opgewekt 2023 is interessant voor gemeenten en lokale duurzame energie-initiatieven op het gebied van zon, wind en warmte. Van startende bewonersinitiatieven tot gevorderde coöperaties.

Ook als samenwerkingspartner van lokale initiatieven mag je deze dag niet missen. Denk aan werknemers van provincies, Rijksoverheid, warmtebedrijven, netbeheerders, energieleveranciers en serviceverleners.

Kijk hier voor meer informatie en doe mee.