Omnisportvereniging Onze Gezellen

 • Aantal zonnepanelen
   270 stuks
  Totale capaciteit 82.350 kWp
  Postcodegebied
  1991, 1992, 2025, 2026, 2063, 2071
  Energiecoöperatie Coöperatie Kennemer Kracht
  Gebouweigenaar Omnisportvereniging Onze Gezellen
  Start opwekken zonne-energie 20 september 2019
  BEKIJK DE OPGEWEKTE ZONNESTROOM Zie het dashboard van de Solar Edge omvormers
 • Sportclub versterkt band met leden en buurtgenoten en wekt zelf zonnestroom op

  Omnivereniging R.K.S.V. Onze Gezellen. een grote sportvereniging in Haarlem Noord voor voetbal. handbal, honkbal, softbal, zaalvoetbal, basketbal en badminton stelt het dak van de sporthal beschikbaar aan haar leden en andere buurtgenoten om daarop samen zonnestroom op te wekken gedurende 15 jaar. Deze leden en andere buurtgenoten hebben zich georganiseerd met energiecoöperatie Kennemer Kracht. Zij kunnen  gedurende 15 jaar gezamenlijk zonnestroom opwekken op basis van de ‘oude’ postcoderoosregeling (PCR).  Meer informatie over de manier waarop Kennemer Kracht dit samen met de Onze Gezellen en ca. 36 buurtgenoten organiseert en of u nog kunt meedoen? Bezoek de website van Kennemer Kracht.

  De rol van Kennemer Energie bij dit project

  Kennemer Energie heeft in dit project de rol van projectontwikkelaar gehad: het initiatief genomen, de formule uitgewerkt met het bestuur van de omnivereniging, de relevante partijen hierbij geintroduceerd waaronder de energiecoöperatie Kennemer Kracht, en verder het complete haalbaarheidsonderzoek ( o.a. (bouw)technisch, uitvragen aan leveranciers, juridisch, financieel, verzekeringstechnisch, praktisch, risico analyse etc.), de projectleiding tijdens de uitvoering van het project en de uitvoering van de opleveringsinspectie en overdracht aan de coöperatie en aan het bestuur van de omnivereniging.

  De energiecoöperatie Kennemer Kracht heeft deze film gemaakt tijdens de bouw van de PV-installatie op dit dak.

  Ook geïnteresseerd als gebouweigenaar of specifiek als bestuurder van een sportvereniging met eigen vastgoed?

  Hebt u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het opwekken van zonnestroom op een groot dak? Neem contact op via info@kennemerenergie.nl.

© Copyright 2021 Kennemer Energie