Omnisportvereniging Onze Gezellen in Haarlem

 • Prijs per zonnestroomdeel € 305
  Opbrengst Ca. 210 kWh per jaar
  Aantal zonnestroomdelen
  326 stuks van 250 Wp
  Postcodegebied
  1991, 1992, 2025, 2026, 2063, 2071
  Energiecoöperatie Coöperatie Kennemer Energie
  Oplevering Herfst 2018
  Totale capaciteit 133.400 kWp
 •  

  Samen voordelig stroom opwekken

  Ben je woonachtig in postcode 1991, 1992, 2025, 2026, 2063 of 2071 en wil je ook samen voordelig stroom opwekken? Als het haalbaarheidsonderzoek positief uitvalt, bouwt Coöperatie Kennemer Energie deze herfst op het dak van Omnivereniging Onze Gezellen in Haarlem een groot collectief zonnestroomdak voor zo’n 80 huishoudens in de buurt. Door mee te doen profiteer je van de speciale korting op de energiebelasting.

  Meedoen met je eigen zonnestroomdelen

  Meedoen doe je door te investeren in zonnestroomdelen. Met je zonnestroomdeel deel je vervolgens mee in de opbrengst van de zonnecentrale. Een zonnestroomdeel kost eenmalig circa 305 euro en heeft een gemiddelde jaarlijkse opbrengst van meer dan 200 kWh. Deze stroom is veel goedkoper dan ‘normale’ stroom. In ca.  9 jaar verdien je je investering terug door een lagere energierekening. Bovendien lever je zo een actieve bijdrage aan een beter klimaat. Lees de veelgestelde vragen om meer te weten te komen over zonnestroomdelen.

 • Reserveer alvast zonnestroomdelen

 • Zonnestroomdelen reserveren

  Mee doen? Dan kun je nu alvast zonnstroomdelen reserveren zonder dat je verplicht bent om ze uiteindelijk te nemen. Het maximaal aantal zonnestroomdelen bepaal je door je huidige jaarlijkse energieverbruik in kWh af te lezen van je energierekening. Stem vervolgens het aantal zonnestroomdelen en de verwachte opbrengst hierop af. We raden je aan om voor niet meer dan zo’n 80% van je energieverbruik zonnestroomdelen te nemen, maar minder mag natuurlijk ook. Je kunt al meedoen met 1 zonnestroomdeel.

  Let op:  Iedereen die nu alvast zonnestroomdelen reserveert, komt op de wachtlijst. Zodra er een definitef aanbod gedaan wordt, krijgen de leden van de sportverenigingen van Onze Gezellen voorrang.

  Overige vragen

  Voor overige vragen en/of opmerkingen mail je ons op cooperatie@kennemerenergie.nl of laat een terugbelverzoek achter op +023 844 57 27

 • Meld je hier aan

    

Privacy- en Cookieverklaring

Kennemer Energie deelt je persoonlijke gegevens niet zomaar maar met derden. Bekijk hier onze Privacy- en Cookieverklaring.

© Copyright 2018 Kennemer Energie