Rudolf Steinerschool

 • Aantal PV-panelen 202 stuks
  Totale capaciteit van de installatie 75.750 Wp
  Postcodegebied
  2011, 2012, 2014, 2032, 2033, 2034, 2101, 2102, 2106,  
  Energiecoöperatie Spaarnezaam
  Gebouweigenaar Rudolf Steinerschool
  Start opwekken zonne-energie Najaar 2021
 • Zonnepanelen op de bestaande gebouwen en nieuwbouw

  De Rudolf Steinerschool versterkt de band met de buurt en stelt graag haar bestaande dak en het dak van de nieuwbouw beschikbaar aan de lokale energiecoöperatie Spaarnezaam voor het opwekken van zonne-energie. Spaarnezaam maakt hiervoor gebruik van de Subsidieregeling Coöperatieve Opwekking (SCE). Meer informatie over de manier waarop Spaarnezaam dit samen met het Rudolf Steiner en buurtgenoten organiseert en of u nog kunt meedoen? Bezoek de website van Spaarnezaam.

  De rol van Kennemer Energie bij dit project

  Kennemer Energie vervult in dit project de rol van projectontwikkelaar en heeft het initiatief genomen, de formule uitgewerkt met de leiding van de school, de Rudolf Steiner School en Spaarnezaam met elkaar in contact gebracht en verder het haalbaarheidsonderzoek (o.a. (bouw)technisch, juridisch, financieel, verzekeringstechnisch, praktisch, risico analyse etc.) uitgevoerd. Wanneer de bouw van start gaat, zal Kennemer Energie de projectleiding over uitvoering op zich nemen en de opleveringsinspectie uitvoeren.

  Ook geïnteresseerd als gebouweigenaar of specifiek als bestuurder van een onderwijsinstelling?

  Hebt u vragen of wilt u meer weten over het opwekken van zonnestroom op een groot dak? Neem contact op via info@kennemerenergie.nl.

  © Copyright 2021 Kennemer Energie