Dinsdagavond 28 september bijeenkomst verduurzamen VvE’s

VvE

Steeds meer VvE’s nemen stappen om hun gebouw(en) te verduurzamen en klaar te maken voor een toekomst zonder aardgas. Daarnaast wil een groeiend aantal VvE’s graag weten hoe er op hun grote dak zonne-energie kan worden opgewekt.

Speciaal voor VvE’s die hiermee willen beginnen – of die al een stapje hebben gemaakt – organiseren Kennemer Energie, het VvE Duurzaamheidsloket, JVL Administraties VvE Beheer en gemeente Haarlem op dinsdagavond 28 september a.s. om 19:30 een speciale bijeenkomst in de Koningkerk in Haarlem.

In anderhalf uur praten we VvE-bestuurders en VvE-beheerders in de Koningkerk in Haarlem bij over verduurzaming, subsidies, regelgeving en mogelijkheden om op eigen dak(en) energie op te wekken.

Praktisch, met veel voorbeelden en alle ruimte om vragen te stellen.

Voor meer informatie over wat Kennemer Energie voor uw VvE kan betekenen bij het verduurzamen, bezoek deze pagina voor VvE’s.