Bijeenkomst verduurzaming en zonne-energie opwekken voor VvE’s in Schalkwijk op donderdag 27 januari 2022

Steeds meer VvE’s in Schalkwijk nemen – mede vanwege de ontwikkeling van een warmtenet – al stappen om hun gebouw(en) te verduurzamen en klaar te maken voor een toekomst zonder aardgas. Daarnaast wil een groeiend aantal VvE’s graag weten hoe er op hun grote dak zonne-energie kan worden opgewekt.

Speciaal voor VvE’s in Schalkwijk die hiermee willen beginnen – of die al een stapje hebben gemaakt – organiseren Kennemer Energie, het VvE Duurzaamheidsloket, JVL Administraties VvE Beheer en gemeente Haarlem op 27 januari 2022 in de avond een speciale bijeenkomst.

In anderhalf uur praten we VvE-bestuurders en VvE-beheerders bij over verduurzaming, subsidies, regelgeving en mogelijkheden om op eigen dak(en) energie op te wekken.

Praktisch, met veel voorbeelden en alle ruimte om vragen te stellen.

 

 • Programma en locatie

  De bijeenkomst vindt op donderdagavond 27 januari a.s. plaats in de Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4 in de Europawijk. De coronavoorschriften worden hierbij in acht genomen.

  Mocht fysiek bijeenkomen toch niet mogelijk zijn, dan kunt u de bijeenkomst online via Zoom bijwonen.


  19:00 Inloop

  19:30 Start & welkom
  Liesbet Hanekroot – Kennemer Energie

  Beleid en de rol van de gemeente Haarlem
  Jim van Keulen – Gemeente Haarlem

  Maatwerkadvies voor VvE’s en de uitvoering ervan
  Dolf Pethke – JVL Administraties VvE Beheer
  Isabelle Sternheim – VvE Duurzaamheidsloket

  Mogelijkheden zonnestroomdak op VvE
  Art den Boer – Kennemer Energie

  Ervaringen van een VvE Residentie Huis ten Bilt
  Vraaggesprek met Vincent van Velzen

  20:45 Afsluiting en napraten

 • Meld je nu aan!

  Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door het onderstaande formulier in te vullen.

   

   


  In anderhalf uur praten we VvE-bestuurders en VvE-beheerders bij over verduurzaming, het warmtenet, subsidies, regelgeving en mogelijkheden om op eigen dak(en) energie op te wekken…


   

  Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met:

  • JVL Administraties VvE Beheer is het beheerkantoor voor Vereniging van Eigenaren in Haarlem en omstreken. Momenteel beheert JVL Administraties ruim 90 VvE`s in de regio Kennemerland.

    

  • Het VvE Duurzaamheidsloket werkt in opdracht van gemeenten en adviseert VvE’s over de mogelijkheden om energie te besparen en de Meer Jaren Onderhouds Planning (MJOP) te vergroenen.
  • De gemeente Haarlem is opdrachtgever van Stichting Kennemer Energie en VvE Duurzaamheidsloket. Zij ondersteunen VvE’s bij het verlagen van de energierekening, isoleren en zelf energie opwekken.

  © Copyright 2021 Kennemer Energie