VvE Hoogtij en Laagtij

 • Aantal PV-panelen 280 stuks
  Totale capaciteit van de installatie Ca. 105.000 Wp
  Postcodegebied
  Nog te bepalen
  Energiecoöperatie Kennemer Kracht i.s.m. Coöperatie Energiek Velsen
  Gebouweigenaar VvE Hoogtij en VvE Laagtij
  Start opwekken zonne-energie 2022
 • Zonnepanelen op twee gebouwen van de VvE

  Energiecoöperatie Kennemer Kracht heeft overeenstemming bereikt met de Vereniging van Eigenaren van de appartementen in de twee gebouwen Hoogtij en Laagtij aan het Pruimenboomplein om in totaal circa 280 zonnepanelen te gaan plaatsen op de gebouwen van deze VvE’s. Appartementbewoners en buurtbewoners kunnen zonnestroomdelen aanschaffen en daarmee lokaal groene energie opwekken. Meer informatie op de site van Kennemer Kracht.

  De rol van Kennemer Energie bij dit project

  Kennemer Energie heeft in dit project de rol van projectleider op verzoek van de energiecoöperaties Energiek Velsen en Kennemer Kracht: de formule uitwerken samen met de energiecoöperaties en met de leden van de VvE’s en verder het complete haalbaarheidsonderzoek ( o.a. (bouw)technisch, uitvragen aan leveranciers (aanbesteding), juridisch, financieel, verzekeringstechnisch, praktisch, risico analyse etc.), de projectleiding tijdens de uitvoering van het project, de uitvoering van de opleveringsinspectie en overdracht aan de coöperatie en aan de besturen van de VvE’s.

  Ook geïnteresseerd als gebouweigenaar of specifiek als bestuurder/beheerder van een Vereniging van Eigenaren?

  Hebt u vragen of wilt u meer weten over het opwekken van zonnestroom op een groot dak? Raadpleeg de informatie voor VvE’s op deze website of neem contact op via info@kennemerenergie.nl.

  © Copyright 2021 Kennemer Energie