Doe mee met zonnestroomdelen bij Onze Gezellen

De definitieve inschrijving voor zonnestroomdelen op het dak van sportvereniging Onze Gezellen is van start gegaan!

Ruim 40 huishoudens uit Haarlem Noord, Santpoort Noord en Velserbroek kunnen daar vanaf eind dit voorjaar zelf hun eigen duurzame zonnestroom opwekken. Als de ledenvergadering instemt, zal naar verwachting in mei/juni 2019 gestart worden met het bouwen van de zonnestroominstallatie.

Bewoners en bedrijven uit de postcodegebieden 1991, 1992, 2025, 2026, 2063 of 2071 kunnen hieraan deelnemen. Zij ontvangen daarmee gedurende 15 jaar interessante kortingen op hun energieheffing. Er worden 334 stroomdelen uitgegeven en ondertussen is al op meer dan 70% definitief ingeschreven.

Ben je ook geïnteresseerd in deelname, wees er dan snel bij! Voor meer informatie en deelname , ga naar de  pagina over het zonnestroomdak bij Onze Gezellen.