Informatieavond voor VvE’s over collectieve zonnedaken

VvE

Ben je lid van het bestuur van een VvE en wil je weten wat de kansen zijn van een gezamenlijk zonnestroomdak voor jouw VvE en voor jouw leden, kom dan naar deze informatie avond voor VvE’s!

Kennemer Energie organiseert in samenwerking met de Stadsgarage en JVL Administraties VvE Beheer een informatie avond op 13 november a.s. voor bestuursleden van VvE’s in Haarlem en omgeving. Tijdens deze avond kun je kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van een gezamenlijk zonnestroomdak op de gebouwen van jouw VvE. Er wordt een voorstel besproken voor VvE’s en jij wordt uitgenodigd om je reactie te geven en vragen te stellen. JVL Administraties VvE Beheer en Kennemer Energie zullen samen zorgen dat jij bruikbare informatie krijgt en kunt meenemen naar jouw mede-bestuursleden en naar jouw leden.

Kom vooral naar deze informatieavond op 13 november 2017 om 19.30 uur in het Seinwezen in Haarlem.  Je kunt je niet meer opgeven voor deze bijeenkomst. Als je als bestuurslid van een VvE meer wilt weten over de mogelijkheden voor jouw VvE, bekijk dan deze hand-out voor VvE’s