Solving the Energy Puzzle?!

MOOC Energy Puzzle

Wil jij beter begrijpen wat de energie transitie betekent? Doe dan mee aan deze MOOC vanaf eind oktober 2017. 

De Rijksuniversiteit Groningen en de Energye Academy Europe organiseren gezamenlijk de Massice Open Online Course (MOOC) Solving the Energy Puzzle voor een ieder die wil begrijpen wat de energietransitie betekent en kan betekenen.

Deze cursus maakt gebruik van een multidisciplinaire aanpak, dat wil zeggen dat de kennis komt vanuit verschillende relevante invalshoeken zoals economie, sociale ontwikkelingen, ecosystemen, voedselproductie, vrede en veiligheid, armoede, gezondheid enzovoorts.

Deze cursus is gratis voor iedereen en duurt zeven weken. De studielast is circa 4 uur per week.

Schrijf je nu in op de website van de Energy Academy en zorg dat je op de hoogte bent van de uitdagingen en kansen rondom de energie transitie!