Dieuwertje Blok enthousiast over Kennemer Energie

Interview van Leo door Dieuwertje Blok

Tijdens de uitreiking van De Groene Mug Bokaal 2017 raakte Dieuwertje Blok zeer enthousiast over het verhaal van Kennemer Energie.

Dieuwertje Blok deed de presentatie tijdens de uitreiking van De Groene Mug Bokaal 2017 voor de duurzaamste ondernemer van Haarlem. Alvorens de zes genomineerde duurzame bedrijven op het podium uit te nodigen, interviewde Dieuwertje Leo de Kok van Kennemer Energie. Zij vroeg uitgebreid hoe je als gewone man of vrouw in de straat ook zonnestroom kunt opwekken zonder ‘die lelijke zonnepanelen’ op je eigen dak te hoeven plaatsen.¬†Dus het sprak haar enorm aan dat zij zonnepanelen kan plaatsen op een groot dak in de wijk samen met haar buurtgenoten.

Als je ook zonnepanelen op een gezamenlijk dak in de wijk wilt, kijk op het overzicht met initiatieven of er al mensen in jouw wijk actief zijn hiermee, of laat het ons weten op info@kennemerenergie.nl.