VvE de Duinkraal – Bentveld

VvE de Duinkraal in Bentveld wil de komende jaren verder verduurzamen. Onderdeel hiervan is het verlagen van de kosten voor de collectieve voorzieningen van de VvE, waaronder liften. Kennemer Energie realiseerde een zonnestroominstallatie met 98 panelen.

Lees verder

Overspaarne – Haarlem

Op het dak van woonzorglocatie Overspaarne van ouderenzorgorganisatie Kennemerhart zijn 442 zonnepanelen geplaatst. De zonnepanelen zorgen voor een vermindering van de CO2 uitstoot, zoals afgesproken in de Green Deal.

Lees verder

Nova College – Hoofddorp

Nova College wil een wezenlijke bijdrage leveren aan een blijvende kwaliteit van (samen) leven in de snel veranderende maatschappij en heeft twee grote daken van de campus in Hoofddorp van zonnepanelen voorzien.

Lees verder

Nova Collega (gebouw Care) – Haarlem

Het dak van gebouw Care op Nova College-campus in Haarlem is van 274 zonnepanelen voorzien waarmee een groot deel van de benodigde energie op een duurzame manier wordt opgewekt.

Lees verder

Gebouw Randzicht / Multifolia – Velserbroek

Met de plaatsing van bijna 100 zonnepanelen op gebouw Randzicht aan de Zadelmakerstraat in Velserbroek wordt een substantiële stap genomen richting een energieneutrale bedrijfsruimte.

Lees verder

Spaarnelanden – Haarlem

Spaarnelanden wil op termijn het eigen energieverbruik – zowel voor de panden als wel de vloot met elektrische voertuigen – zoveel mogelijk zelf opwekken. Het nieuwe zonnestroomdak draagt hieraan bij.

Lees verder

Rudolf Steinerschool

De Rudolf Steiner School stelt graag haar bestaande dak en het dak van de nieuwbouw beschikbaar aan de lokale energiecoöperatie Spaarnezaam voor het opwekken van zonne-energie.

Lees verder

Rudolf Steiner College

Het Rudolf Steiner College stelt graag haar bestaande dak en het dak van de nieuwbouw beschikbaar aan de lokale energiecoöperatie Spaarnezaam voor het opwekken van zonne-energie.

Lees verder

VvE Transvaalstraat

Vereniging van Eigenaren (VvE) Transvaalstraat stelt haar daken ter beschikking aan Haarlem Noorderlicht voor het opwekken van zonnestroom samen met hun buurtgenoten.

Lees verder

Teva Nederland

Haarlem Noorderlicht bouwt op het dak van het internationale bedrijf Teva Nederland in Haarlem een collectief zonnestroomdak voor circa 60 huishoudens in de buurt.

Lees verder