Rudolf Steinerschool

De Rudolf Steiner School stelt graag haar bestaande dak en het dak van de nieuwbouw beschikbaar aan de lokale energiecoöperatie Spaarnezaam voor het opwekken van zonne-energie.

Lees meer

Rudolf Steiner College

Het Rudolf Steiner College stelt graag haar bestaande dak en het dak van de nieuwbouw beschikbaar aan de lokale energiecoöperatie Spaarnezaam voor het opwekken van zonne-energie.

Lees meer

VvE Transvaalstraat

Vereniging van Eigenaren (VvE) Transvaalstraat stelt haar daken ter beschikking aan Haarlem Noorderlicht voor het opwekken van zonnestroom samen met hun buurtgenoten.

Lees meer

Teva Nederland

Haarlem Noorderlicht bouwt op het dak van het internationale bedrijf Teva Nederland in Haarlem een collectief zonnestroomdak voor circa 60 huishoudens in de buurt.

Lees meer

VvE Residentie Huis Ten Bilt

VvE Residentie Huis ten Bilt in Santpoort Noord stelt haar dak beschikbaar aan eigen bewoners en buurtbewoners voor een collectief zonnestroomdak.

Lees meer

Mendelcollege

Kennemer Energie heeft voor en in samenwerking met Kennemer Kracht op het dak van het Mendelcollege in Haarlem een collectief zonnestroomdak gerealiseerd voor circa 130 huishoudens in de direct omgeving.

Lees meer

Omnisportvereniging Onze Gezellen

Coöperatie Kennemer Kracht heeft in september 2019 op het dak van Omnivereniging R.K.S.V. Onze Gezellen in Haarlem een groot collectief zonnestroomdak gerealiseerd.

Lees meer

KDC Rozemarijn

Op het dak van KDC Rozemarijn in Haarlem heeft Coöperatie Kennemer Kracht samen met Het Spaarnecollectief een collectief zonnestroomdak gerealiseerd.

Lees meer