Kennemer Energie in OneWorld geïnterviewd

OneWorld-voor-NCDO logo

‘In Haarlem begint de revolutie!’ Zo begint een uitgebreid artikel in het tijdschrift OneWorld over de Haarlemse energiecoöperaties en Kennemer Energie.

In de juni editie van het tijdschrift OneWorld voor mondiaal denken en groen doen is een uitgebreid artikel over de energiecoöperaties in Haarlem en over Kennemer Energie opgenomen.

In dit artikel wordt duidelijk gemaakt dat we in Haarlem landelijk vooroplopen, dat het complex is om collectieve zonnestroomdaken te organiseren en wat het belang is van de ontwikkelingen rondom collectieve zonnestroomdaken. De impact gaat immers verder dan puur het opwekken van zonnestroom: buurtgenoten krijgen plezier in het samenwerken, er komen meer mensen die zich willen inzetten in de buurt, buurtgenoten willen ook met andere duurzame onderwerpen aan de slag gaan in de buurt.

Artikel in OneWorld juni 2017

Artikel in OneWorld juni 2017