Voorinschrijving open voor nieuwe zonnepanelen in de Waarderpolder

Het Hoofdkantoor in de Waarderpolder

Haarlem Noorderlicht verwacht nog dit jaar een nieuwe collectieve zonnestroom installatie te kunnen starten. Je kunt je nu voor-inschrijven!

Leo de Kok van Kennemer Energie heeft sinds december 2016 het bestuur van de energie coöperatie Haarlem Noorderlicht ondersteund bij het realiseren van hun tweede collectieve zonnestroomdak in de Waarderpolder. En zoals het zich nu laat aanzien zal dit zonnestroomdak later dit jaar beginnen met het opwekken van zonnestroom.

Het gaat om het ateliercomplex Het Hoofdkantoor op de Waarderweg 78. De gemeente Haarlem stelt het dak van dit pand ter beschikking hiervoor, nadat zij naar tevredenheid het dak van de Zijlpoort in 2016 ter beschikking had gesteld voor een collectief zonnestroomdak.

Voor mensen en kleine bedrijven in de volgende postcodes 2011, 2021, 2022, 2025, 2031, 2032, 2033, 2063, 2064 en 2065 is er nu de gelegenheid om alvast voor in te schrijven om zeker te weten dat je er straks bij zit. Dus ga nu naar de voorinschrijving.