Masterclass: versnel de energietransitie!

Logo Transition Academy

Als jij (nog beter) wilt leren werken aan een duurzaam energiesysteem, dan kun je deelnemen aan deze masterclass bij de Transition Academy. Er zijn twee wildcards voor deelname!

De Transition Academy biedt jou de kans om in korte tijd echt stappen te maken met een duurzaam energiesysteem in jouw omgeving. De Transition Academy is powered by DRIFT, onderdeel van de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Het gaat om een vijfdaagse masterclass waarbij deskundigen op de verschillende gebieden waaronder prof. dr. Jan Rotmans, prof. dr. Derk Loorbach (Drift), Anne-Marieke Schwencke (AS I-Research), dr. Matthijs Hisschemöller (uit Haarlem) en Marjan Minnesma (Urgenda) jou zullen bijstaan met presentaties, intervisie, ervaringen uit de praktijk, hun netwerk e.d.

Deze vijf dagen vinden plaats tussen mei en september 2017 op verschillende lokaties in het land.

Voor meer informatie over deze interessante ‘Masterclass: Versnelling van de energietransitie’, ga naar het programma van deze masterclass.

Voor meer informatie over de mogelijkheden om gratis deel te nemen met behulp van een Wildcard, ga naar de voorwaarden voor deze Wildcards.