Doe ook mee met HIER opgewekt 2020

Het jaarlijkse Hier opgewekt evenement vindt dit jaar plaats op 18 tot en met 20 november 2020. Dit keer zal het gedeeltelijk online en gedeeltelijk op diverse locaties in het land plaatsvinden, het wordt daarmee een hybride evenement.

Wat is het HIER opgewekt evenement?

Het HIER opgewekt evenement is het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie in Nederland. Het is hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij de lokale energie-initiatieven. Een vrolijke gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en inspiratie op te doen. Ook wordt naar verwachting de Lokale Energie Monitor 2020 gepubliceerd.

Wat brengt Hier opgewekt in 2020?

Het HIER opgewekt evenement 2020 is de negende editie van dit jaarlijkse evenement. Je kunt veel inhoudelijke kennis verwachten, persoonlijke sessies in kleine groepen, een gezamenlijke dagstart en een vrolijke noot. Gegoten in een groot aantal webinars, discussiegroepen, locatiebezoeken, online netwerken en meer.
Je kiest zelf aan welke onderdelen je deelneemt en aan welke niet. Zo richt je je dag in zoals jij dat fijn vindt en is non-stop achter het scherm zitten niet nodig.

Bestuurslid van Kennemer Energie Art den Boer  is actief lid van de programmacommissie en zet zich dus in om er een aantrekkelijk programma van te maken voor alle lokale duurzame energie-initiatieven

In september 2020 worden de details van het programma op de website van HIER opgewekt bekend gemaakt, dan kun je je ook inschrijven en jouw eigen selectie van het programma samenstellen. Dus hou de website van HIER opgewekt in de gaten.