Kennemer Energie actief bij WeMakeThe.City

Logo WeMakeThe.City

Kennemer Energie zal samen met andere organisaties geïnteresseerden meenemen in het innovatiemodel van de energietransitie in Haarlem.

Wil jij weten hoe in Haarlem wordt gewerkt aan de overgang naar hernieuwbare energie? Wil jij weten welke partijen daarmee op dit moment concreet bezig zijn en hoe ze dat doen? Wil jij weten wat zij nodig hebben en wat jij als bewoner of ondernemer eventueel kunt doen?

Tijdens de The Haarlem Shuffle zullen verschillende (maatschappelijke) ondernemingen en de gemeente Haarlem meer vertellen over het ‘Innovatiemodel van de energietransitie’ in Haarlem. Kennemer Energie levert een bijdrage aan dit innovatiemodel en dus aan deze bijeenkomst. Ontmoet Kennemer Energie en andere interessante partijen en ontdek hoe jij kunt deelnemen aan de energietransitie in Haarlem.

The Haarlem Shuffle vindt plaats op 21 juni a.s. om 13.00 in Het Seinwezen. Voor meer informatie en inschrijving, ga naar de website van WeMakeThe.City