Jouw persoonsgegevens ook beschermd bij Kennemer Energie

Logo Authoriteit Persoonsgevevens

Nu de nieuwe wet op de persoonsbescherming (AVG of GDPR) in Europa van toepassing is, nodigen we jou graag uit in onze Privacy- en cookieverklaring te lezen hoe Kennemer Energie jouw gegevens beschermt.

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ook wel genoemd de General Data Protection Regulation (GDPR) van toepassing geworden in heel Europa. Dat betekent dat de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) nu niet meer geldt. De verandering ten opzichte van de oude Wbp is met name een versterking en uitbreiding van de privacyrechten en meer verantwoordelijkheden voor organisaties. Voor meer details over deze nieuwe wetgeving, bekijk de website van de Autoriteit Persoonsegevens.

Ook Kennemer Energie heeft haar privacy- en cookiebeleid herzien en gezorgd dat deze voldoet aan deze nieuwste wetgeving. Wij nodigen jou van harte uit om kennis te nemen van de manier waarop Kennemer Energie jouw persoonsgegevens beschermt. Je kunt dit lezen in onze Privacy- en cookieverklaring. Als je hierover vragen en/of opmerkingen hebt, neem dan contact op met ons via info@kennemerenergie.nl.