Kennemer Energie wenst je een energiek 2017

Namens het gehele team – Erna Hollander, Liesbet Hanekroot, Guus Jansen, Leo de Kok en Art den Boer- wenst Kennemer Energie je een bijzonder zonnig en energiek 2017.

2017 wordt een spannend jaar voor Kennemer Energie, Haarlem en de regio. Na onze start het afgelopen jaar, zullen we komende periode starten met verschillende grote zonnestroomdaken. Met 4 postcoderoosprojecten staat Haarlem momenteel op kop in Nederland en het is zaak om deze eerste plek te behouden en onze voorsprong verder uit te bouwen. Daarnaast gaan we intensief samenwerken in de regio, kennis uitwisselen en de slagkracht van bestaande en nieuwe initiatieven vergroten. 

We kijken uit naar een plezierige samenwerking met alle ZE (Zonne Energie) Teams, gemeenten, leveranciers, dakeigenaren, woningbouwcorperaties en andere betrokkenen!