Nova College Haarlem

 • Prijs per zonnestroomdeel Ca. € 310,-
  Opbrengst Ca. 210 kWh per jaar
  Aantal zonnestroomdelen
  600 stuks van 250 Wp
  Postcodegebied
  2013, 2014, 2015, 2023, 2051, 2111
  Energiecoöperatie Coöperatie Kennemer Energie
  Oplevering zomer 2018
  Totale capaciteit 150.000 Wp
 • Samen voordelig stroom opwekken

  Ben je woonachtig in postcode 2013, 2014, 2015, 2023, 2051 of 2111 en wil je ook samen voordelig stroom opwekken? Deze zomer bouwt Coöperatie Kennemer Energie op het dak van het Nova College aan de Zijlweg in Haarlem een groot collectief zonnestroomdak voor zo’n 100 huishoudens in de buurt. Door mee te doen profiteer je van de speciale korting op de energiebelasting.

  Meedoen met je eigen zonnestroomdelen

  Meedoen doe je door te investeren in zonnestroomdelen. Met je zonnestroomdeel deel je vervolgens mee in de opbrengst van de zonnecentrale. Een zonnestroomdeel kost eenmalig circa 295 euro en heeft een gemiddelde jaarlijkse opbrengst van meer dan 200 kWh. Deze stroom is veel goedkoper dan ‘normale’ stroom. In acht jaar verdien je je investering terug door een lagere energierekening. Bovendien lever je zo een actieve bijdrage aan een beter klimaat. Lees de veelgestelde vragen om meer te weten te komen.

 • Reserveer zonnestroomdelen

 • Zonnestroomdelen reserveren

  Inmiddels zijn alle zonnestroomdelen gereserveerd. Het is echter mogelijk om in te schrijven voor zonnestroomdelen en zo op de wachtlijst te komen. Het maximaal aantal zonnestroomdelen bepaal je door je huidige jaarlijkse energieverbruik in kWh af te lezen van je energierekening. Stem vervolgens het aantal zonnestroomdelen en de verwachte opbrengst hierop af. We raden je aan om voor niet meer dan zo’n 80% van je energieverbruik zonnestroomdelen te nemen, maar minder mag natuurlijk ook. Je kunt al meedoen met 1 zonnestroomdeel.

  Let op: direct omwonenden van het Nova College aan de Zijlweg krijgen voorrang bij de inschrijving op zonnestroomdelen. Je bent direct omwonende als je woonachtig bent op: 

  Bijdorplaan, Delfstraat, Emmalaan, Ernst Casimirlaan, Hyacintenlaan, 
  Irisstraat, Jan Willem Frisolaan, Julianalaan, Krokuspad, Krokusstraat, 
  Narcisplantsoen, Oranje Nassaulaan, Oranjelaan, Prinsesselaan, 
  Prins Hendriklaan, Regentesselaan, Schoonzichtlaan, Spoorwegstraat, 
  Tulpenkade, Veldzigtlaan, Waldeck Pyrmontlaan of Zijlweg (nummer 120 en hoger).

  Overige vragen

  Voor overige vragen of opmerkingen mail je ons op cooperatie@kennemerenergie.nl of laat een terugbelverzoek achter op +023 844 57 27 .

 • Meld je hier aan

    

Privacy- en Cookieverklaring

Kennemer Energie deelt je persoonlijke gegevens niet zomaar maar met derden. Bekijk hier onze Privacy- en Cookieverklaring.

  © Copyright 2018 Kennemer Energie