Nova College Haarlem

 • Prijs per zonnestroomdeel Ca. € 310,-
  Opbrengst Ca. 210 kWh per jaar
  Aantal zonnestroomdelen
  600 stuks van 250 Wp
  Postcodegebied
  2013, 2014, 2015, 2023, 2051, 2111
  Energiecoöperatie Coöperatie Kennemer Energie
  Oplevering Reeds opgeleverd en alle stroomdelen verdeeld
  Totale capaciteit 150.000 Wp
 • Meedoen met je eigen zonnestroomdelen

  Meedoen doe je door te investeren in zonnestroomdelen. Met je zonnestroomdeel deel je vervolgens mee in de opbrengst van de zonnecentrale. Een zonnestroomdeel kost eenmalig een investering en heeft een gemiddelde jaarlijkse opbrengst van meer dan 200 kWh. Deze stroom is veel goedkoper dan ‘normale’ stroom. In acht jaar verdien je je investering terug door een lagere energierekening. Bovendien lever je zo een actieve bijdrage aan een beter klimaat. Lees de veelgestelde vragen om meer te weten te komen.

 • Reserveer zonnestroomdelen

  Inmiddels zijn alle zonnestroomdelen in dit project gereserveerd. Het is echter mogelijk om in te schrijven voor zonnestroomdelen en zo op de wachtlijst te komen voor een volgend project. Het maximaal aantal zonnestroomdelen bepaal je door je huidige jaarlijkse energieverbruik in kWh af te lezen van je energierekening. Stem vervolgens het aantal zonnestroomdelen en de verwachte opbrengst hierop af. We raden je aan om voor niet meer dan zo’n 80% van je energieverbruik zonnestroomdelen te nemen, maar minder mag natuurlijk ook. Je kunt al meedoen met 1 zonnestroomdeel.

   

  Privacy- en Cookieverklaring

  Kennemer Energie deelt je persoonlijke gegevens niet zomaar maar met derden. Bekijk hier onze Privacy- en Cookieverklaring.

   © Copyright 2018 Kennemer Energie