Profiteer nu van de laatste mogelijkheid op SDE+ subsidie en realiseer uw zonnestroomdak

Dit voorjaar is er een extra openstellingsronde van de regeling Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). De regeling gaat open van 17 maart tot en met 2 april 2020. Er is € 2 miljard beschikbaar. Ook meedoen? Kennemer Energie regelt het.

 

Wat is SDE+ ?

De SDE+ is een speciale subsidie die het verschil vergoedt tussen de kostprijs van duurzame energie en de marktwaarde van de geleverde energie.

SDE+ is een subsidie die bij uitstek geschikt is voor gebouweigenaren die op eigen dak met behulp van zonnepanelen grootschalig duurzame energie willen opwekken, hun energiekosten willen verlagen en hun vastgoed willen verduurzamen.

 

[button size=”medium” href=”#contact” advanced_style=”float: left; clear: both; margin-bottom: 10px;”] [vector_icon name=”info”] Neem contact op[/button]

 

 

 
Hoe weet ik of SDE+ interessant is voor mijn vastgoed?

Kennemer Energie is geen wederverkoper van zonnepanelen maar een onafhankelijke stichting.

De wensen van de gebouweigenaar staan voorop. We ontwikkelen voor ieder project een business case op maat.

Dat doen we snel en vakkundig zodat u binnen een paar dagen weet of SDE+ of een andere investerings- of subsidieregeling voor u interessante mogelijkheden biedt.

 

 

[quote]Kennemer Energie maakt inzichtelijke welke oplossing het beste bij een specifiek gebouw past en zorgt ervoor dat de zonnestroominstallatie klaar voor gebruik wordt opgeleverd. Professioneel en onafhankelijk.[/quote]
Hoe kan Kennemer Energie mij helpen met SDE+?

Kennemer Energie ontzorgt u als vastgoedeigenaar door te onderzoeken of uw grote dak geschikt is voor zonnepanelen en de SDE+ subsidie voor u aan te vragen.

We kunnen de financiering regelen, het project management en we zorgen ervoor dat de zonnestroominstallatie wordt aangesloten op het net.

Daarnaast kunnen we het beheer en het onderhoud uit handen nemen en regelen we dat de installatie aan het einde van de levensduur weer wordt verwijderd. Bekijk hier welke daken we al hebben gerealiseerd..

 

 

 


Meer weten over deze laatste kans op SDE+ en de mogelijkheden van energie opwekken op uw grote dak?
Neem vrijblijvend contact met ons op.Bel of kom langs

Maak een persoonlijke afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

 

Kennemer Energie
Voorhelmstraat 25.306
2012 ZM Haarlem
023 844 57 27
06 17 144 908

info@kennemerenergie.nl 

Mail ons

Mail ons via het onderstaande formulier en we bellen u zo snel mogelijk.