VvE Transvaalstraat

PV installatie op garageboxen VvE Transvaalstraat
 • Aantal zonnepanelen 240 stuks
  Totale capaciteit van de installatie
  82.800 Wp
  Postcodegebied 2021, 2022, 2023, 2024, 2025 en 2031
  Energiecoöperatie Haarlem Noorderlicht i.s.m. Kennemer Kracht
  Gebouweigenaar VvE Transvaalstraat
  Start opwekken zonne-energie juni 2021
  BEKIJK OPGEWEKTE ZONNESTROOM Zie het dashboard van de omvormers
 • Vereniging van Eigenaren wekt zonnestroom op met eigen bewoners en buurtbewoners

  .De Vereniging van Eigenaren Transvaalstraat in Haarlem Noord wilde graag haar daken van haar appartementencomplex en van de bijbehorende garageboxen maximaal benutten voor het opwekken voor zonnestroom. De postcoderoos-regeling is hiervoor een optimale oplossing. Dan hoeven niet alle leden van de VvE mee te betalen, terwijl het dakoppervlak wel optimaal wordt benut en de VvE er als geheel voordelen van ervaart. Het bestuur van de VvE heeft in 2017 contact gezocht met de energiecoöperatie Haarlem Noorderlicht om dit nader te onderzoeken. Dat bleek een goede basis voor samenwerking om dit project tot een succes te maken.

  De rol van Kennemer Energie bij dit project

  Kennemer Energie heeft in dit project de rol van projectleider gehad op verzoek van de energiecoöperatie Haarlem Noorderlicht: de formule uitgewerkt samen met de energiecoöperatie en met de leden van de VvE en verder het complete haalbaarheidsonderzoek ( o.a. (bouw)technisch, uitvragen aan leveranciers (aanbesteding), juridisch, financieel, verzekeringstechnisch, praktisch, risico analyse etc.), de projectleiding tijdens de uitvoering van het project, de uitvoering van de opleveringsinspectie en overdracht aan de coöperatie en aan het bestuur van VvE Transvaalstraat.

  Ook geïnteresseerd als gebouweigenaar of specifiek als bestuurder of lid van een VvE

  Hebt u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het opwekken van zonnestroom op een groot dak? Voor VvE’s, raadpleeg de speciale pagina voor VvE’s op deze website of neem contact op via info@kennemerenergie.nl.

  © Copyright 2021 Kennemer Energie